Wilt u graag een 3d pen kopen?

Driedimensionaal werken is helemaal in de mode. De 3d printer is een zeer bekend product en wordt steeds toegankelijker voor de gewone consument. Het is niet meer zo vreemd dat u een dergelijk product in huis hebt staan. De 3d scanner is tevens een handig product zodat u objecten eenvoudig kunt dupliceren door het in te scannen en vervolgens uit te printen. Wist u dat u tegenwoordig ook een 3d pen kunt kopen? Wilt u een 3d pen kopen omdat u graag creatief tekent? Dan bent u bij ons op 3D Pen Store aan het juiste adres. Want u kunt hier een 3d pen kopen in diverse kleuren, in pakketten en voor een schappelijke prijs. Een dergelijke pen gebruikt u wel als een normale pen. Maar er komt geen inkt of een andere vloeistof uit maar warme plastic. U kunt allerlei figuren maken op een vaste ondergrond en vervolgens haalt u het van deze ondergrond af en kunt u het eventueel buigen om er een nog duidelijker 3d object van te maken. Een simpel voorbeeld is een regenboog dat u in 6 verschillende kleuren kunt uittekenen. Schraap het van de ondergrond af, maak er 2 onderzetters bij en u kunt de regenboog in uw huis neerzetten.

Een 3d pen kopen is via onze website veilig en eenvoudig

Een 3d pen kopen voor uw kinderen ouder dan 8 jaar? Of wilt u een 3d pen kopen omdat u een erg creatieve geest hebt en graag knutselt? Gaat u dan met deze rage mee en ga vandaag nog een 3d pen kopen. Zoals we al eerder vermeldden hebt u hier de keuze uit allerlei producten zoals:

  • De 3d pen in de kleuren blauw, geel, paars en roze,
  • U kunt de 3d pen kopen in allerlei pakketten zodat u direct aan de slag kan gaan. U krijgt plastic bijgeleverd in vele kleuren.
  • U kunt dergelijke kleuren ook apart bestellen. Kijk dan bij onze “filamenten”.
  • En wilt u af en toe een andere printkop gebruiken zodat u grover of juist fijner te werk kunt gaan? Dan weet u nu op welke site u dat snel kunt bestellen.

Maak een bril, een autootje, een bloem of een hangbrug. Het zal u verbazen hoe groot u deze objecten kunt maken. Ga een 3d pen kopen want dat betekent vrijwel altijd dat u er een nieuwe hobby bij hebt gekregen waar u jaren plezier aan kunt beleven. Dit product staat nog in de kinderschoenen. En dat is goed nieuws want dat betekent dat de producten, technieken, kleuren en designs enkel verfijnd zullen worden in de toekomst.

Hebt u hier toch nog vragen over? Bel dan met de klantenservice

Hoe moet u precies een 3d pen kopen? Gaat u allereerst naar onze website toe en dompel u onder in de wereld van het 3d tekenen. Bekijk de diverse creaties op onze website en lees de technische specificaties even door. Kies dan de kleur pen die u wenst en stop de filamenten tevens in uw digitale winkelmandje. Als u bent uitgeshopt dan kunt u uzelf registreren. Bent u al eerder klant geweest? Log dan in door uw profielnaam en wachtwoord in te vullen. Dit is overigens niet verplicht, u kunt ook snel uw adres- en contactgegevens invullen en dan uw bestelling afronden. Betaal dan via iDEAL, PayPal of uw credit card en de 3d pen zal snel worden thuisbezorgd. U hoeft hier in principe nooit langer dan 2 werkdagen op te wachten. Wilt u misschien een review of testimonial achterlaten? We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met onze service en ook met onze producten! Lees meer