Uw kind beleeft veel plezier aan een elektrische kinderauto

De elektrische kinderauto is sinds de uitvinding een luxueus cadeau voor kinderen. Als u uw zoon of dochter echt eens in het zonnetje wilt zetten dan is het absoluut een fantastisch idee om een elektrische kinderauto te kopen. De naam zegt het al: het is een klein autootje dat elektrisch wordt aangedreven door middel van een accu. De huidige accu’s hebben een lange accuduur zodat uw kinderen er uren in kunnen rondrijden. De elektrische kinderauto is zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Maar we raden het wel aan om voornamelijk buiten te rijden want de elektrische kinderauto is een vrij groot voertuig. Het is vergelijkbaar met een skelter alleen wordt deze kinderauto uiteraard geheel elektronisch aangedreven. Het heeft een chique uitstraling en wist u dat er modellen zijn waar twee kinderen inpassen? De elektrische kinderauto is uitgerust met een veiligheidsgordel en we hebben modellen in ons assortiment met een USB-aansluiting, MP3-aansluiting en SD-cardreader zodat uw kinderen tijdens het rijden naar muziek kunnen luisteren. De auto wordt bestuurd door middel van eenvoudige pedalen. Een pedaal om gas te geven en een rempedaal. En natuurlijk is het stuur stevig afgesteld zodat uw kind niet uit de bocht kan vliegen. We raden het aan om als ouder in het begin even mee te lopen. Hebben ze de techniek eenmaal onder de knie dan kunt u ze rustig alleen laten en zult u letterlijk geen kind meer aan hen hebben. Bekijk snel de website van Kinder Toys.

Onze elektrische kinderauto heeft een accu die lang meegaat

Zoekt u een leuke elektrische kinderauto omdat uw kind binnenkort jarig is? Of wilt u het als grote verrassing geven tijdens het Sinterklaas- of kerstfeest? Misschien is uw kind geslaagd voor zijn zwemdiploma of heeft hij of zij een andere grote prestatie voltooid. Dit zijn een aantal goede voorbeelden van gelegenheden waarbij een elektrische kinderauto niet mag ontbreken. Een elektrische kinderauto hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn! Kijkt u maar eens op onze website, kindertoys.nl. U vindt er een keur aan rijdend en elektrisch aangedreven speelgoed zoals:

  • De elektrische kinderauto, ook wel bekend als de accu-auto,
  • Driewielers, loopauto’s en loopfietsen voor de jongsten onder ons,
  • Kinderfietsen zodat uw kind op een veilige manier kan leren fietsen. Vergeet u niet om er zijwieltjes aan te monteren?
  • En rc auto’s. Dat zijn radiografische bestuurbare autootjes.

Kijkt u eens bij de accu auto’s als u benieuwd bent naar ons huidige aanbod. U zult zien dat we prachtige miniatuurmodellen hebben van Ferrari, van Maybach en van de Mercedes-Benz G-klasse.

Dit is een geweldig cadeautje voor de verjaardag van uw zoon en dochter

U kunt uw kind nu echt dolgelukkig maken met één van onze producten. Kijkt u ook even bij onze andere categorieën? Misschien is uw kind de elektrische wagen ontgroeid en is het tijd dat hij leert fietsen op een kinderfiets. Misschien wilt u liever dat uw kind meer lichaamsbeweging krijgt en overweegt u daarom om een trapauto of skelter aan te schaffen. Wij zijn in ieder geval van alle markten thuis. Al onze afgebeelde producten hebben we standaard op voorraad. Na het maken van een online bestelling hoeft u nooit langer dan enkele werkdagen te wachten tot we het pakketje verzenden. Sterker nog: als u voor 21:45 uur besteld tijdens werkdagen, dan hebt u het morgen al in huis! En u betaalt slechts lage verzendkosten dus tel uit uw winst. In de winkel zijn de modellen duurder terwijl u er ook nog eens het huis voor moet verlaten. Bevalt het product niet zo goed of is er sprake van schade? Stuur het dan binnen 14 dagen retour. Lees meer..