De verschillende edities van Kolonisten van Catan

Wie is er niet bekend met het populaire spel Kolonisten van Catan? En zoals het een echte klassieker betaamd, kun je dit spel natuurlijk in verschillende edities kopen.

  • Basisspel
  • Reiseditie
  • Verschillende thema’s

Er zijn uiteenlopende opties waarvoor je kunt kiezen wanneer het op de edities van Kolonisten van Catan aankomt en het is zeker aan te raden om hier eens een kijkje tussen te nemen, want er zit zeker een editie tussen die jou zal aanspreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de junior edities voor de kleintjes onder ons? Of ga voor Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers. Als je het originele Kolonisten van Catan spel al heel goed kent, dan kunnen we ons best voorstellen dat je toe bent aan iets nieuws en met het ruime aanbod op de website van Spellen Rijk ga jij zeker een spel vinden dat past bij jouw voorkeuren. Het spelen van bordspellen is nog steeds een leuke manier om je tijd mee in te delen. Veel bordspellen zijn echter het leukst als je het met een grotere groep mensen doet. Het wordt dan uitdagender en vaak duurt het dan ook langer, wat alleen maar bijdraagt aan het plezier. Natuurlijk hebben ze bij Kolonisten van Catan ook rekening gehouden met de koppels die het spel graag spelen. Er is dan ook een speciale editie te koop voor slechts twee spelers. Er zijn een aantal regels aangepast zodat het spel toch leuk blijft met zijn tweeën.

Meer halen uit Kolonisten van Catan

Wanneer je een spel een heleboel keren gespeeld hebt, dan kan het best wel eens gebeuren dat het een beetje saai wordt. Je kunt er dan voor kiezen om een tijdje een ander bordspel te spelen of je gaat voor een van de uitbreidingen die voor het Kolonisten van Catan spel gemaakt zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Je kunt voor alle edities van dit spel terecht op de website Spellenrijk.nl. Hier vind je natuurlijk ook een heleboel andere bordspellen waar je je mee kunt vermaken. Daag je vrienden eens uit voor een nieuw spel of ga je toch weer voor een klassieker, zoals bijvoorbeeld monopoly? Het is zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website Spellenrijk.nl. Niet alleen voor de verschillende edities van Kolonisten van Catan, maar ook voor de vele andere spellen die ze hier verkopen. Daarnaast ben je hier helemaal goed wanneer het aankomt op de verzending. Deze is namelijk razendsnel. Bestel jij vandaag voor 17.30 uur de spellen die jij graag wilt hebben? Dan ontvang je deze de volgende dag al. Om het nog beter te maken zijn de verzendkosten helemaal gratis wanneer je voor meer dan € 50,- aan spellen bestelt. En welke spelliefhebber doet dat nu niet?

Koop jouw favoriete editie van Kolonisten van Catan

Het spelen van Kolonisten van Catan heeft iets uitdagends en tegelijkertijd is het juist heel ontspannend. Je kunt gezellig met je familie en/of vrienden om de tafel gaan zitten en het spel klaar zetten. Maak er helemaal een leuke tijd van door voor wat lekkere hapjes en drankjes te zorgen. Een spel Kolonisten van Catan kan toch wel even duren en je wilt er uiteraard optimaal van kunnen genieten. Wil jij juist wat anders dan Kolonisten van Catan? Neem dan gewoon eens een kijkje op de website Spellenrijk.nl. Ze hebben hier een heel ruim aanbod en er zit voor iedereen wel iets tussen. Ook leuk bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of vriendin.