Lekker zwieren en zwaaien op de schommel

Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid: de schommel. Op een verlaten speelveldje is dat misschien nog wel het enige speeltoestel dat er te vinden is. Vrijwel elk schoolplein heeft er een aantal staan en als u een ruime achtertuin hebt dan is de aanschaf van een schommel en uitzonderlijk goed idee. Bent u al tijden op zoek naar een schommel maar hebt u nog nergens een kwalitatief hoogstaand product kunnen vinden voor een aantrekkelijke prijs? Kijkt u dan eens bij de buitenspeelshop. Binnen ieders budget is hier een speeltoestel te vinden want we verkopen singuliere schommels maar ook complete speeltoestellen die zijn uitgerust met schommels, wipwappen en glijbanen. De traditionele schommel bestaat uit een zitje dat is vastgebonden aan twee kettingen. Dankzij de bewegingen die u met uw lichaam maakt gaat u van voor naar achter, net zo hoog als u durft. Zo zijn er zelfs waaghalzen die met een schommel over de kop durven te vliegen. Laat dat aan de professionals in het circus over. Als u een jong kind hebt dan kan hij of zij wel een duwtje in de rug gebruiken. Dat is tevens de manier om uw kind in de gaten te houden want u wilt niet dat hij er af vliegt. Zet de schommel daarom op een zachte ondergrond zoals een grasveld of in een zandbak. Dan zal zelfs een ongelukje met een sisser aflopen. Hebt u enkel een terrasje in uw achtertuin? Betegel dan het gedeelte waar dit toestel op staat met zachte rubberen tegels.

Weet u al welke schommel u gaat bestellen?

We verkopen diverse schommels aan zowel particulieren, gemeentes en scholen. U kunt de schommel uitbreiden met allerlei accessoires zodat u een groot speeltoestel kunt bouwen. Denk daarbij aan:

  • Speeltenten,
  • Kweektafels,
  • Speelhuisjes,
  • En zandbakken.

We verkopen losstaande producten in diverse kleuren maar ook toestellen die u aan de muur van uw huis kunt bevestigen om extra stabiliteit te creëren. Vergeet niet om ook even bij onze andere producten te kijken. Misschien zijn uw kinderen uitgekeken op dit soort speeltoestellen en spelen ze liever een teamsport met hun vrienden. As u een riante achtertuin hebt of een aangelegen grasveld dan kunt u een voetbaldoel, hockeygoaltje of een honkbalset kopen. Hebt u een pleintje voor uw huis liggen of een groot terras? Zet er dan een tafeltennistafel neer of installeer een basketbalnet. De harde ondergrond leent zich uitstekend voor deze activiteiten. U kunt ook allerlei rijdend speelgoed kopen zoals skelters, steppen en skateboards. Vergeet niet om er dan een helm bij te kopen want de veiligheid van uw kind gaat boven alles!

Afhalen van bestellingen kan alleen op afspraak

Maar waarom zou u dat doen? De goedkoopste schommel is namelijk €119,50 en dat betekent dat er geen verzendkosten aan verbonden zijn. Misschien woont u in Naarden en is er haast bij geboden, dan kunt u morgen op afspraak langskomen. Maar over het algemeen hebben we alle afgebeelde producten in ons assortiment standaard op voorraad zodat we de schommel binnen 3 werkdagen thuisbezorgen. Hebt u ander buitenspeelgoed gekocht en bent u minder dan 99 euro kwijt? Dan komen er 6 euro aan verzendkosten bovenop. Producten die minder dan 30 kilo wegen versturen we via PostNL of een andere pakketdienst. Zwaardere producten zoals bepaalde schommels versturen we via een transportonderneming. We houden u altijd op de hoogte over de status van de bestelling. Bent u trouwens niet zo tevreden over het product of is er tijdens het vervoer iets kapot gegaan aan de schommel? Dan hebt u 14 retourrecht. Stuut het weer terug zodat we een alternatief product kunnen opsturen!