Een rodeostier huren voor een bedrijfsfeestje

Vorige maand hadden wij een bedrijfsfeestje bij het bedrijf waar ik werk. Het bedrijf bestaat tien jaar en daarom wilden zij graag een speciaal feest organiseren. In het bedrijf werken meer dan honderd mensen en het zou veel werk zijn om alles te regelen. Ik had mij aangemeld om te helpen met het organiseren en we samen veel leuke plannen bedacht. Wij wilden onder andere een rodeostier huren en konden dat doen bij attractie.com Moonen. Het feest was erg gezellig en de stier huren was een goed idee, want er werd veel gebruik van gemaakt. Dit jaar bestond het bedrijf waar ik werk tien jaar en de leiding wilde een groot feest organiseren. Elk jaar wordt er een bedrijfsfeest gegeven, maar dit jaar wilden zij het extra groot vieren. Er waren veel mensen nodig om het feest te organiseren en ik besloot om mij op te geven. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en het leek mij leuk om mijn ideeën te delen. De feestcommissie bestond uit een groep van tien mensen en wij kwamen verschillende keren samen om het feest te bespreken. Wij hadden al snel veel ideeën en het leek mij leuk om een rodeostier te huren. De rest van het team vond dit ook een leuk idee, maar wij moesten kijken of dit binnen het budget zou passen. Het was belangrijk om eerst een goede locatie te vinden, want dat is niet gemakkelijk als er meer dan honderd mensen kopen. Wij vonden een locatie in de buurt en konden bij dit bedrijf een vaste prijs afspreken per persoon. Zodoende konden wij berekenen hoeveel van budget wij konden gebruiken voor extra’s. Wij wilden ook nog veel andere dingen regelen, maar gelukkig bleef er ook nog een klein bedrag over om een rodeostier te huren. 

Een rodeostier huren bij attractieverhuur Moonen

Ik had nog nooit zoiets gehuurd als een rodeostier, of iets vergelijkbaars, maar ik stelde voor dat ik zou zoeken naar een bedrijf waar wij de attractie konden huren. Online zocht ik naar een mogelijkheid om een rodeostier te huren en vond een aantal bedrijven. Aangezien wij niet veel geld meer hadden, mocht het niet te veel geld kosten. Ik kwam al snel uit bij attractieverhuur Moonen. Bij dit bedrijf kon ik een mooie rodeostier huren voor een zeer goede prijs en de attractie zag er erg leuk uit. Dit bedrijf heeft alle certificaten voor veiligheid, waardoor wij ons hierover geen zorgen hoefde te maken.

Een geslaagd bedrijfsfeest

Vorige maand was het bedrijfsfeest en wij hebben een erg leuke tijd gehad. Een rodeostier huren was een goed idee, want erg veel personeelsleden maakten een ritje. attractieverhuur Moonen bracht de stier, zette de attractie op, zorgde voor begeleiding en nam de attractie achteraf weer mee. Dit bedrijf had erg goed werk geleverd en een leuke attractie, daarom raad ik attractieverhuur Moonen aan voor het huren van attracties.

  • Wij konden bij hun voordelig de rodeostier huren
  • Dit bedrijf heeft alle veiligheidscertificaten
  • Er werd veel gebruikgemaakt van de attractie
  • Ze brachten de attractie, zette het op, er was begeleiding en namen het weer mee