Een klacht of vraag? Bel met de klantenservice van Hema

Een zeer bekend warenhuis in dit land is natuurlijk de Hema. Bekend vanwege zijn ondergoed, worsten en gebak onderscheiden ze zich al jarenlang met hun kwaliteitsproducten tegen lage prijzen en van eigen makelij. Daarmee zijn ze afwijkend omdat ze geen merken in hun catalogus opnemen. Het is tegenwoordig niet alleen mogelijk om hun producten in een winkel te kopen, maar ook via hun webwinkel. Hebt u daarom een vraag aan de klantenservice van Hema? Wilt u bijvoorbeeld weten of een artikel nog leverbaar is of hoe u eigenlijk een online bestelling moet plaatsen? Neem dan eens contact op met de klantenservice van Hema. Wij zijn een verzamelwebsite die u kunt beschouwen als een moderne digitale variant van het telefoonboek. Want op deklantenservice.nl vindt u de gegevens van de klantenservice van Hema, de geschiedenis van dit bedrijf, de mogelijkheid om u door te laten verbinden en ten slotte ook een aantal tips om met de klantenservice van Hema te spreken zonder uw telefoon te gebruiken. Zo kunt u hen ook via de mail bereiken en tevens via de sociale media. Wat de redenen dan ook mogen zijn, de klantenservice van Hema heeft een goede reputatie en staat u graag te woord. Mocht u tevreden zijn dan kunt u dat aangeven door hen te belonen met vijf sterren. Bent u minder tevreden? Ook dan hopen we dat u hen een eerlijke beoordeling wilt geven want toekomstige bellers en misschien zelfs wel de Hema zelf zal profijt hebben bij een dergelijke beoordeling.

Ze hebben het druk bij de klantenservice van Hema

Want dit bedrijf komt regelmatig in het nieuws vanwege hun beslissingen. Sociaal-maatschappelijke besluiten welteverstaan. Zo hebben ze onlangs besloten om geen producten meer te voorzien van zwarte pieten. Daarnaast hebben ze kinderkleding genderneutraal gemaakt zodat het voor meisjes ook mogelijk is om wat stoerdere kleding te kopen in plaats van roze en hartjes als dessins. Daarnaast verkopen ze hoofddoekjes en komen ze op voor homorechten. Een progressief bedrijf dat het hart van velen heeft gestolen. U begrijpt dat de conservatief daardoor regelmatig de klantenservice van Hema met vragen en kritiek. Misschien hebt u juist een compliment dat u wilt maken aan de klantenservice van Hema.

  • Misschien wilt u een openingstijd weten en is dat de reden dat u de klantenservice van Hema wilt bellen,
  • Wilt u een product retourneren maar hebt u het bonnetje niet langer? Neem dan eventjes contact op,
  • Of hebt u een zakelijke vraag? Dan vindt u op onze website het telefoonnummer van het hoofdkantoor van deze onderneming in Amsterdam.

We kunnen u tevens direct doorverbinden met het juiste kantoor en de juiste afdeling van de klantenservice van Hema. Erg handig als u snel iemand aan de lijn wilt hebben maar geen zin hebt om het aparte telefoonnummer op te zoeken.

Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze dan kunt u ons mailen

U kunt ons mailen als u nog verdere vragen hebt. Ook is het mogelijk om uw bedrijf aan te bieden. We willen immers onze catalogus continu uitbreiden. Geef uw bedrijfsnaam en contactgegevens op en geef een korte omschrijving van het bedrijf die we erbij kunnen plaatsen. Vanaf nu hebt u nog maar een enkel telefoonnummer nodig en dat is de onze. Natuurlijk kunt u er tevens voor kiezen om wel direct het nummer van bijvoorbeeld De Klantenservice van Hema in te toetsen. Er zijn vele bedrijven met een keuzemenu. Dat complete menu staat op onze site uitgeschreven en proberen we zo actueel mogelijk te houden. U kunt dan na het bellen direct de juiste code invoeren!