Skippyballen, wie is er niet mee opgegroeid?

Wilt u graag skippyballen kopen voor uw kinderen? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. Wij verkopen skippyballen in verschillende maten en ook in diverse kleuren. Natuurlijk leven we in een zogenaamde genderneutrale wereld. Dus we mogen waarschijnlijk niet meer stellen dat de blauwe skippyballen voor de jongens zijn en de roze skippyballen voor de meisjes. Gelukkig verkopen we ook gele, rode en groene ballen in allerlei vormen en maten. Want als u aan dit stuk speelgoed denkt, dan denkt u wellicht aan een grote ronde rubberen bal waar uw kind op kan zitten en kan rondspringen waarbij hij zich vast kan houden aan twee handvatten die uitsteken. En dan hebt u zeker gelijk, dit is de oorspronkelijke variant en nog altijd één van de meest populaire modellen. Deze variant verkopen we in diverse diameters zodat u skippyballen kunt kopen voor de allerkleinsten maar ook aan uw achtjarige zoon of dochter. Naast deze modellen verkopen we tevens skippyballen met opdruk van bekende televisiehelden van uw kinderen. Kijkt u maar eens op speelgoedfamilie.nl, u zult zien dat we qua buiten- en binnenspeelgoed voor ieder wat wils hebben. En een online bestelling maken is zeer eenvoudig en tevens erg populair. Want u hebt er misschien geen tijd meer voor om in deze drukke moderne tijden te gaan winkelen. U koopt het speelgoed voor uw kinderen grotendeels online zodat het thuisbezorgd kan worden op de tijdstippen die u het beste uitkomen.

Deze skippyballen zijn al jarenlang een begrip

U wilt skippyballen bestellen want u hebt hier misschien zelf ook erg goede herinneringen aan. En dat is niet zo vreemd want al vele decennia lang vindt u ze op het schoolplein van de basisschool. Wellicht hebben uw ouders er vroeger ook een voor u gekocht. Het is begrijpelijk dat u uw kinderen daarom ook kennis wilt laten maken met deze leuke springballonnen. Ze zijn uitzonderlijk sterk, gaan daardoor erg lang mee en kunnen wel tegen een stootje. U kunt ze zelfs tijdens een heftige storm gerust buiten laten liggen, ook al raden we het u aan om ze dan wel even vast te leggen. Handig als u een kleine tuin hebt en de garage of het schuurtje al vol staat met fietsen en ander buitenspeelgoed. Rubber is immers eenvoudig te reinigen dus haal er even een doekje overheen en de skippyballen zien er weer uit als nieuw. Naast de standaardmodellen en de skippyballen met opdruk kunt u tevens bij ons terecht als u op zoek bent naar:

  • Pogo springballen,
  • T-balls.
  • En skippyballen in de vorm van dieren zoals koeien en varkens.

De naam is natuurlijk afkomstig van de Australische televisieserie “Skippy” over een kangoeroe die vele avonturen beleefd. De term is daardoor synoniem aan de kangoeroe en dat is natuurlijk ook de beweging die u en uw kinderen maken als ze op een dergelijke bal gaat zitten.

Kijk ook eens bij de rest van het speelgoed in ons assortiment

Naast dit soort buitenspeelgoed verkopen we een keur aan speelgoed voor uw baby, peuter, kleuter en zelfs voor tieners. Neemt u daarom eens een kijkje en maak een gratis account aan. U kunt er de komende 16 jaar uw kinderspeelgoed bestellen. Handig voor verjaardagen en de decembertijd als u sinterklaas- en/of kerstcadeaus zoekt. Volg ons eens via de sociale media zodat we u op de hoogte kunnen houden van veranderingen en acties binnen ons assortiment. Ook via de nieuwsbrief kunnen we u op de hoogte houden. Hebt u verder nog enkele vragen? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel ons even op.