Schoudertas kind: vind de hipste modellen

Schoudertas kind: vind de hipste modellenHet is zo ver: je kind gaat naar de middelbare school. Een nieuwe fase! Of, ook een nieuwe fase: wanneer je kind naar de basisschool gaat. Of de bovenbouw van de basisschool… Voor zulke mooie gelegenheden wil je natuurlijk dat je kind er leuk uitziet. Zelf kreeg ik vaak een nieuwe schooltas wanneer ik zo’n nieuwe fase inging. En het was altijd een schoudertas – een met paarden of een van Converse, twee van mijn favoriete dingen. Zoek jij ook een schoudertas voor je kind? Scrol snel verder!

De voordelen van een schoudertas kind

Dus: je kind gaat en nieuwe fase in, of heeft simpelweg een nieuwe tas nodig. Jij als ouder staat nu voor een keuze, namelijk: wat voor tas wil ik voor mijn kind? Een rugtas of een schoudertas? Een schoudertas kind kent een aantal voordelen die je in je achterhoofd kunt houden bij het maken van het keuze. De voordelen van een schoudertas kind zijn:

  • Veel opbergruimte
  • Het staat hip
  • Je kunt makkelijk bij spullen
  • Minder snel diefstal

Allereerst het feit dat er veel spullen in een schoudertas passen. Een schoudertas kind kent vaak een groot, rechthoekig vak in het midden, waardoor er veel spullen in opgeborgen kunnen worden. Dit is handig voor speelgoed, maar ook voor boeken en schriften die hierdoor niet zo snel buigen. Bij een rugtas komt het nog wel eens voor dat deze spullen er niet volledig inpassen, omdat een rugtas vaak rond afloopt aan de bovenkant. Maar een schoudertas kind kent dit nadeel niet. Verder heeft de schoudertas ook nog andere vakken dan alleen de grote in het midden, waardoor je kind nog meer spullen kwijt kan. Daarnaast is een schoudertas hartstikke hip! Het idee van “Waar gaat die tas met het kind naartoe”, zoals wel eens gekscherend gezegd wordt, is niet van toepassing op de schoudertas kind. Een ander voordeel is dat spullen minder snel gestolen kunnen worden uit de schoudertas van je kind: hij of zij heeft er immers zicht op, en kan de rechter- of linkerhand er makkelijk op leggen als ‘beveiliging’. Bij een rugtas is dit niet het geval: omdat deze zich op de rug bevindt, ziet je kind minder snel of er wat uitgehaald wordt, en of de rits wellicht openstaat. Een schoudertas kind is dus veiliger wat betreft diefstal. Hieraan gerelateerd is een ander voordeel van een schoudertas: je kind kan makkelijk bij zijn spullen. Hij of zij kan heel makkelijk de rits opendoen met een hand, en er vervolgens wat spullen uithalen. Dit in tegenstelling tot een rugtas, die eerst helemaal van de rug afgehaald moet worden.

Van Starwars tot Frozen

Duidelijk is dat een schoudertas kind een aantal voordelen kent ten opzichte van de rugtas. Ben je overtuigd dat zo’n tas het beste is voor je kind, dan kun je op zoek naar een winkel waar je deze tassen kunt kopen. Ik adviseer om eens te kijken op de volgende website:  kidsbagsandmore. We hebben het hier over een webshop die gespecialiseerd is in kindertassen, zoals uit de naam af te lezen valt. Wanneer je naar de schoudertassen kijkt, zie je dat dit waar is: het zijn prachtige, vrolijke tassen in een handig kinderformaat. Voor ieder kind is wel een tas – houdt je kind van superhelden, dan zijn er schoudertassen van Batman en Superman. Is je kind meer een paardenliefhebber, dan zijn daar ook varianten van. Kijkt hij of zijn altijd naar Disney? Dan is een schoudertas van Frozen wellicht wat voor hem of haar. Een ding is zeker: jouw kind wordt de hipste van de school!