Pietenplezier op PietenTube

De tijd van de cadeautjes, pepernoten en marsepein komt er weer aan. SinterKlaas en zijn Pieten zijn namelijk weer in aantocht naar Nederland. En dat betekent natuurlijk ook dat je zoals elk jaar de avonturen van de Club van Sinterklaas kunt volgen op TV. Ben jij ook fan van De Club van Sinterklaas? Je kent ze misschien van:

  • de televisieserie
  • de speelfims
  • de leuke liedjes

PietenTube: club van sinterklaas

Maar wist je dat je ze dit jaar ook online kan volgen? Op het Youtubekanaal van De Club van Sinterklaas kun je vanaf maandag 4 november namelijk ook elke schooldag kijken naar PietenTube. Dit is een vrolijke serie waarin de Pieten van alles meemaken en verschillende pietenchallenges met elkaar aangaan.

De Club van Sinterklaas op Pieten Tube

Wat kun je nu eigenlijk zien op PietenTube? Ieder jaar komt De Club van Sinterklaas weer naar Nederland. En ieder jaar zorgt dat weer voor een heleboel gekke avonturen die je niet wilt missen. Elk jaar gebeurt er wel weer iets spannends of onverwachts. Niet iedereen is blij met de komst van Sinterklaas, en soms wordt het dan ook gedwarsboomd. Of de Pieten zelf maken er een rommeltje van (en dan niet alleen Rommelpiet…). Al die avonturen kun je nu ook  volgen via PietenTube. Maar daarnaast komt er nog veel meer op PietenTube te staan!

Pietenchallenges en meer op PietenTube

Op het Youtubekanaal van de Club van Sinterklaas kon je al kijken naar veel leuke filmpjes van de Pieten. Je kon ook de oude afleveringen van De Club van Sinterklaas zien. Met de nieuwe serie PietenTube gaan de verschillende Pieten als volleerde Youtubers aan de slag om leuke filmpjes te maken. Zo gaan ze heuse challenges met elkaar aan.

Het hoogtepunt van de serie is natuurlijk de intocht van De Club van Sinterklaas op 16 november. Ook deze kan je helemaal volgen op PietenTube. De serie zal gepresenteerd worden door een van de sterren uit de Brugklas serie: Belle Zimmerman. Ook influencer Ronald zal de serie presenteren. De hele Club van Sinterklaas zal te zien zijn, van Danspiet tot Superpiet. En natuurlijk Sinterklaas zelf! Kijk je ook? Je kunt je hier abonneren: https://goo.gl/Gxx0iW.