Krijgt u een tweeling? Koop dan een duo kinderwagen!

ehouse - Duo kinderwagenVan het merk “Babyactive” bieden wij maar liefst 6 verschillende kinderwagens aan voor twee kinderen. Een duo kinderwagen kunt u daarom het beste bij ons bestellen op e-house.nl. Het komt natuurlijk niet zo vaak voor dat men een tweeling krijgt. Maar mocht het u overkomen dan is het wel zo prettig dat u dit op tijd weet. Immers, u bent waarschijnlijk al bezig geweest met het inrichten van de kinderkamer en het kopen van allerlei babyspullen. Als bij de geboorte blijkt dat u een tweeling hebt in plaats van 1 baby, dan moet u de kinderwagen omruilen. Dat is vervelend want het geeft u extra kopzorgen. Weet u dat u een tweeling krijgt? Koop dan van tevoren een duo kinderwagen of zet het op uw verlanglijstje. Een duo kinderwagen is namelijk een behoorlijke investering dus wellicht dat de ouders van de vader of moeder het een leuk cadeau vinden. U kunt uw ouders in ieder geval altijd even op onze website wijzen. Dan leren ze ook direct hoe ze een online bestelling moeten maken want voor ouderen is het internet vaak nog een groot raadsel. Niet alleen is een duo kinderwagen geschikt voor een tweeling. Als u al een peuter hebt, dan kan de duo kinderwagen dienst doen als kinderwagen en buggy! Als u een lange wandeling gaat maken en uw kind is te moe geworden dan gespt u hem vast in de duo kinderwagen en zal hij de rest van de rit lekker kunnen slapen in zijn zitje.

Een duo kinderwagen is relatief goedkoper dan 2 enkele wagens

Als u al een kinderwagen had gekocht en u blijkt een tweeling te hebben dan zou u er ook een extra kinderwagen bij kunnen kopen zodat vader en moeder tegelijkertijd met een wagentje rond kunnen lopen. Maar dat raden we af ook al kunt u uiteraard ook twee singuliere kinderwagens bij ons kopen. In de eerste plaats bent u dan een dief van uw eigen portemonnee. En dat kan nooit de bedoeling zijn. Dit zijn financieel al zware tijden want het krijgen en onderhouden van een kind is geen goedkope bedoening. En ten tweede kunt u niet alleen op pad. Als de een werkt en de ander wil naar de supermarkt dan moet u met twee wagens rondlopen en dat is praktisch niet te doen. Koopt u daarom een duo kinderwagen bij ons! Weet u niet zo goed welke van de zes u moet kopen? Dan staat onze klantenservice voor u klaar om u van advies te voorzien. U mag ons een e-mail sturen maar u kunt ons ook opbellen tijdens kantooruren.

Hebt u vragen over een specifiek product? Wij staan voor u klaar

Wat maakt onze website superieur en uniek ten opzichte van andere aanbieders van een duo kinderwagen? Voor uw gemak hebben we de belangrijkste argumenten hieronder op een rijtje gezet:

  • Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur tot 21:00 uur, 7 dagen per week!
  • We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de verkoop van buggy’s, kinderwagens, kinderzitjes voor in de auto en allerlei bijbehorende accessoires.
  • We zijn lid van stichting Webwinkelkeur en hebben dientengevolge dit keurmerk in de wacht gesleept.
  • We bezorgen uw duo kinderwagen geheel gratis in Nederland en in België.
  • En ten slotte willen we niet onbenoemd laten dat u maar liefst 14 dagen retourrecht krijgt. Mocht u per ongeluk de verkeerde duo kinderwagen hebben ontvangen, mocht er tijdens de bezorging iets stuk zijn gegaan of wilt u om een andere reden uw geld terug? Stuur het dan binnen 2 weken naar ons op.