Flexibele kinderopvang

Veel ouders zullen er af en toe best moeite mee hebben om voor hun kinderen een goede oppas te regelen. Vaak zijn de standaard kinderdagverblijven alleen gedurende de dag geopend en kunnen de kinderen bij de naschoolse opvang terecht. Het wordt veel moeilijker wanneer u een keer iemand in het weekend nodig heeft of juist in de avonden. Een gewone oppas is vaak niet heel goed en om altijd maar weer bij familie aan te moeten kloppen is natuurlijk ook geen pretje. Een goede oplossing voor kinderopvang is een gastouder. Bij Gastouderbureau Snoesje kunt u terecht voor de beste gastouders. Zei zijn er voor de opvang van uw kind wanneer u dat nodig heeft. Ze zijn daarom ook zeer flexibel en kunnen gevraagd worden voor afwijkende tijden. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met vaste gastouders. Hierdoor leren de kinderen de gastouder kennen en worden ze niet voortdurend bij andere mensen geplaatst. Voor de kinderen zelf is dit een goede oplossing. Wetenschappelijk is aangetoond dat kinderen rustiger en zelfverzekerder zijn wanneer ze niet in grote groepen worden opgevangen, maar wanneer er juist meer aandacht voor elk kind is. Deze kinderopvang kan gerealiseerd worden met een goede gastouder. U zult zien dat u er veel plezier van heeft. Bij Gastouderbureau Snoesje vindt u vele voordelen:

  • Betaalbare opvang
  • Deskundige gastouders
  • Professioneel advies waar nodig

U kunt zelf de gastouder kiezen. Hiervoor is het verstandig om eerst even contact op te nemen, zodat u alles te weten komt over de verschillende mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tijden en de kosten van de opvang. Omdat er zo veel mogelijk met vaste gastouders wordt gewerkt kan het nog wel eens voorkomen dat uw gastouder op vakantie is of een keer niet kan. Dan wordt er vanuit het bureau gezorgd voor een andere vorm van kinderopvang die ook heel goed is. Er wordt dus altijd gezorgd voor goede kinderopvang voor uw kinderen.

Stabiele uurtarieven voor kinderopvang

Iedereen weet dat de reguliere kinderopvang de laatste jaren veel en veel duurder is geworden dan voorheen. Dit is voor veel gezinnen met kinderen natuurlijk heel vervelend, omdat de ouders vaak niet ineens minder kunnen gaan werken en ook niet meer geld hebben om uit te geven aan de opvang voor hun kinderen. Veel ouders zijn daardoor genoodzaakt bij buren, vrienden of familie aan te kloppen, maar op een gegeven moment wilt u dat natuurlijk ook niet meer doen, omdat u bang bent om een last te worden. Om al deze vervelende gevolgen te vermijden is het verstandig om meteen al met goede kinderopvang aan de slag te gaan. Een gastouder inhuren is helemaal niet zo duur als de meeste mensen denken. De kosten voor gastouderopvang zijn namelijk in de laatste jaren heel stabiel gebleven en dat is wel zo fijn natuurlijk. Hierdoor weet u zeker dat u niet ineens veel meer hoeft te gaan betalen en dat u gerust de kinderopvang nog een uurtje langer door kunt laten gaan wanneer u het net niet gaat halen. Het uurtarief is praktisch hetzelfde gebleven en dat is heel fijn om te weten. Samen met de gastouders kunt u om tafel om te kijken wat de voordelen zijn van dit soort kinderopvang. U zult er al snel achter komen dat het heel goed is om op deze manier de opvang voor uw kinderen te regelen. Ze worden op goede locaties opgevangen waarbij er veel individuele aandacht is voor de kinderen. Ze zullen dus zeker niet in de massa verdwijnen zoals bij volle kinderdagverblijven vaak het geval is. Uw kind wordt op deze manier ook goed begeleid bij huiswerk en tijdens de naschoolse opvang. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat er iets met de kinderen gebeurt en kunt u rustig naar uw werk gaan. Ook wanneer u een keer in de avond weg moet of bijvoorbeeld langer door moet werken is het mogelijk om voor deze opvang via een gastouder te zorgen. Uw kinderen zullen het dan helemaal niet erg vinden om naar de opvanglocatie te gaan. Het is er gezellig en ze kunnen rustig hun gang gaan. U kunt uw kinderen dan weer ophalen op het moment dat het u uitkomt. Dat is wel zo handig natuurlijk. Het is mogelijk om op veel verschillende manieren contact op te nemen. Ook is Gastouderbureau Snoesje actief op sociale media. Hierdoor weet u zeker dat ze altijd bereikbaar zijn mocht u bijvoorbeeld iets willen vragen.

Gecertificeerde gastouders

Alle gastouders die bij Gastouderbureau Snoesje werken hebben een certificaat Kinder EHBO. Hierdoor kunnen zij altijd de eerste zorg verlenen mocht er iets gebeuren. Zij helpen altijd waar nodig en zijn er natuurlijk snel bij. Daarnaast is iedereen boven de 18 en beschikken alle gastouders over een Verklaring Omtrent Gedrag. Van te voren worden de gastouders voor kinderopvang dus goed ingewerkt en u kunt er van op aan dat welke gastouder u ook kiest, ze allemaal even goed zijn. Dat is een geruststellend gevoel wanneer u uw kinderen naar de kinderopvang brengt. U kunt uw kinderen veilig bij de gastouder van uw keuze achterlaten bij de kinderopvang. Jaarlijks zijn er gesprekken tussen het gastouderbureau, de ouders van de kinderen en de gastouders die voor een tweede huis voor de kinderen zorgen, zodat alles altijd in goede banen blijft lopen. U kunt dus ook voor langere tijd uw kind bij de gastouder achterlaten. Het is aan u wat uw wensen zijn op het gebied van kinderopvang.