Een kinderfeestje thuis organiseren?

Een feestje geven voor uw jonge zoon of dochter is voor hun verjaardag erg belangrijk. De meeste feestjes worden op zeer jonge leeftijd gewoon thuis gevierd. U kunt een verkleedfeestje geven of een spelletjesmiddag organiseren. Maar we kunnen het ons goed voorstellen dat we u daar wel een handje bij kunnen helpen. Wellicht hebt u al die feestartikelen niet zelf in huis. Het is zonde om hier veel geld aan uit te geven, zeker als ze vervolgens op de zolder blijven liggen tot het volgende feestje is aangebroken. Gaat u een kinderfeestje thuis geven en wilt u daarom dergelijke artikelen huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op onze website. U kunt hier diverse pakketten huren waarmee u een kinderfeestje thuis kunt geven. Heeft uw dochter bijvoorbeeld aangegeven dat ze graag een verkleedfeestje wilt geven? Of een beauty-dag zodat de meisjes met make-up en schmink kunnen spelen? Wilt u een speurtocht in uw eigen tuin of aangelegen park uitzetten en is dat de reden dat het kinderfeestje thuis wordt gevierd? Bij ons vindt u het allemaal want een kinderfeestje thuis geven is ons vak. U huurt bij ons, we bezorgen de doos op de afgesproken dag en laten het de dag erna of in de loop van de week weer bij u ophalen. U hoeft dus niet eens uw huis uit als u een kinderfeestje thuis wilt geven! Dus tel uit uw winst want huren is natuurlijk vele malen goedkoper dan kopen.

Geef eens een kinderfeestje thuis!

Hadden we u al verteld dat het ons niets uitmaakt of u uw kinderfeestje thuis geeft in Zeeland, Limburg, Groningen of het midden van het land? We garanderen namelijk een landelijke dekking. Wij brengen deze pakketten natuurlijk niet zelf, we werken samen met PostNL, een betere en meer betrouwbare koerier bestaat er niet in dit land. Twee dagen van te voren versturen we het pakket via PostNL naar u op zodat u het ruim van te voren ontvangt. En na afloop komt PostNL het pakketje weer ophalen en levert het af bij ons. Wilt u graag een kinderfeestje thuis geven omdat u een grote tuin hebt of omdat u het niet ziet zitten om helemaal naar een zwembad, museum of lasergame arena te fietsen met een grote groep jonge kinderen? We geven u groot gelijk want dat kan gevaarlijk zijn en onnodig. Wat kunt u onder andere huren als u een kinderfeestje thuis gaat geven?

  • U kunt twee verschillende lasergame pakketten huren. Inclusief geweertjes, reservebatterijen en vlaggen.
  • Een kinder-paintballset.
  • Diverse kook- en baksetjes zodat de jarige met zijn of haar gasten minipizza’s en cupcakes kan gaan bakken.
  • U kunt zelfs een goochelaar inhuren.
  • En dit is slechts een kleine greep uit onze selectie.

Bij ons huurt u alle feestartikelen in een pakket

U leest het, we zijn van alle markten thuis en kunnen zowel pakketten voor binnen- als buitenactiviteiten voor u opsturen. Bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per email eenvoudig bereiken. En ook via Facebook vindt u het laatste nieuws over ons bedrijf, nieuwe verhuurdozen en eventuele kortingen. Nadat u een keuze hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat het pakket ruim van te voren wordt opgestuurd. U betaalt van te voren door het bedrag over te maken via iDEAL, PayPal of credit card. Hopelijk heeft uw dochter of zoon een geweldige tijd gehad. We zijn erg benieuwd naar de verhalen dus wellicht wilt u na afloop een kort verhaaltje in ons gastenboek achterlaten. Dat wordt zeer gewaardeerd! Lees meer op Kinderfeestje thuis dé leukste ideeën – Kinderfeestje idee