Deze stylist Utrecht zorgde dat de 7 mannelijke collega’s op het werk plots aandacht voor me hadden.

Anke is een jongedame van 33 jaar oud. Ze is dus in de fleur van haar leven. Maar zo voelde ze zich tot voor kort niet. Ze had geen aantrek bij de mannen. Die keken niet naar haar op. Maar toen leerde ze Janita Schutte, een stylist Utrecht kennen. Zij zette haar wereld helemaal op de kop. Van grijze muis veranderde ze in een echte femme fatale. En dat zonder dat ze daarvoor haar hele karakter moest veranderen. ‘Dankzij Janita heeft mijn leven een nieuwe impuls gekregen,’ complimenteert Anke de stylist in Utrecht. ‘Het scheelde echt niet veel of ik was in een burn-out terecht gekomen.’ Het stijladvies van Janita was echt heel belangrijk voor Anke. Zo zegt ze zonder een blad voor de mond te nemen: ‘Mijn 7 mannelijke collega’s zagen me als het meisje dat voor de koffie zorgde. Ze zagen me voor de rest nooit echt staan. Dankzij het stijladvies van Janita was ik plots meer dan dat. Ik word nu continu aangesproken. Zodanig zelfs dat mijn baas me een eigen bureau heeft gegeven, waarvan ik de deur kan sluiten als ik echt niet gestoord wil worden.’ Voor Anke is Anita dus dé stylist Utrecht. Heb je nood aan kledingadvies. Neem dan zeker contact op met Janita Schutte van Jouwstijlenkleur.nl, dé stylist Utrecht die Janita’s leven een positieve wending gaf.

Stylist Utrecht zorgde dat mannen mij weer zien staan

Anke is echt lovend over Janita Schutte, stylist Utrecht. ‘Janita geeft je persoonlijk advies. Het is niet een standaardverhaal. Janita vertrekt van bestaande theorieën, maar past die op jouw persoonlijkheid toe. Samen hebben we gezocht naar welke kleuren bij mij werken en welke niet. We hebben ook gezocht naar de kleding die bij me past en dat voor zeer diverse gelegenheden. Na de consulten bij Janita is mijn leven helemaal veranderd’. Anke somt vele voordelen op:

  • Ik ben zelfzeker geworden
  • Ik heb geleerd kleding te kopen die bij me past. Dat is niet per se de kleding die iedereen draagt.
  • Ik heb meer inzicht gekregen in welke kleding bij me werkt en welke niet.
  • Mannen kijken me aan. Ik ben al zelfs enkele keren gevraagd voor een date. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt.

Anke: ‘Meer seks, meer aandacht, meer zelfvertrouwen, daarvoor zorgde mijn stylist Utrecht’.

‘Janita is de stylist Utrecht die mijn ogen heeft geopend’, zegt Anke enthousiast. ‘Dankzij haar heb ik meer respect voor mezelf gekregen en weet ik hoe ik me er op mijn best uit kan laten zien.’ Tranen springen in Ankes ogen wanneer ze vertelt over haar leven voor de consulten bij Janita: ‘Ik werd niet aangesproken, mannen zagen me niet staan. Mijn vriendinnen versleten vriendjes, hadden veel seks, trouwden en kregen kinderen. Ik was jaloers. Dankzij het advies van de consult Utrecht ben ik helemaal veranderd. Mijn eer is gered en de kans dat ik de liefde van mijn leven nog ga vinden is stukken groter’. Het is dus heel duidelijk dat de stylist Utrecht veel voor Anke heeft betekend. ‘Dankzij Janita ben ik de persoon geworden die ik écht ben. De persoon die ik meer dan dertig jaar lang verschool, omdat ik er zeker van was dat niemand ervan zou houden. Niet dus. Extravert zijn en sterk in je schoenen staan, hoef je niet te verbergen. Het is sexy! Dat heb ik de laatste tijd wel gemerkt,’ zegt Anke met een knipoog. ‘Ik kan een stylist aan iedereen aanbevelen’, zegt Anke. ‘Mijn leven is eindelijk op de rails!’ Lees meer…