Bekijk onze collectie aan kinderstoffen

kidsfabrics - kinderstoffenKunt u zelf kinderkleding maken? Wilt u graag uw kinderen verwennen met bijzondere kledingstukken van bijvoorbeeld hun favoriete tv-helden? Of wilt u onze kinderstoffen gebruiken om er gordijnen van te maken? Of beddengoed zoals lakens en dekbedovertrekken? Om wat voor redenen u dan ook kinderstoffen zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. We verkopen via kidsfabrics.nl meer dan 800 verschillende kinderstoffen. Ze verschillen onderling qua type stof en uiteraard het dessin. De ene stof is dikker en stugger dan de ander en dientengevolge meer geschikt voor gordijnen. Terwijl u van lichtere stoffen een leuke pyjama kunt maken. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. U bestelt per meter door aan te geven hoeveel meter u wenst. U ziet per stof staan hoe breed de lap stof is. Wilt u bijvoorbeeld een meter Disney-stof? Dan is de breedte 1,40 meter. U bent bij ons absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. Sterker nog, omdat u niet een afgerond product krijgt toegestuurd, maar hier zelf manuren in moet stoppen, bent u veel goedkoper uit. Weliswaar moet u van handwerk houden en weten hoe een naaimachine werkt, u kunt nu erg goedkoop allerlei prachtige stoffen verwerken tot leuke cadeaus voor uw kinderen. Het Sinterklaasfeest staat weer voor de deur dus dat is een uitstekende kans om uw kunsten in de strijd te gooien. Leef u uit met een van onze vele kinderstoffen en fabriceer een prachtig dekbedovertrek voor uw kind!

We hebben kinderstoffen van uiteenlopende patronen

Kinderstoffen bestellen is een eitje. Hebt u al een keuze kunnen maken?

  • Geef dan aan hoeveel meter van deze stoffen u wilt hebben.
  • Dan vult u uw adres- en contactgegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres.
  • U hoeft dan enkel nog te betalen en dat gaat in zijn geheel digitaal en wel door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard.
  • U ontvangt vervolgens een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als de kinderstoffen worden opgestuurd.

Daar hoeft u overigens nooit lang op te wachten. In principe versturen we het dezelfde dag nog mits u voor 17.00 uur hebt besteld. Dan kunt u morgen al beginnen aan uw ontwerp. Kunt u wel goed aan handwerk doen maar bent u niet creatief genoeg om een eigen design te bedenken? Kijk dan even op het internet want dit medium is een bron van inspiratie. U kunt designs direct uitprinten zodat u direct aan de slag kunt gaan.

Als u vandaag bestelt dan hebt u het morgen al in huis

We doen ons best om als eerste de nieuwste kinderstoffen te kunnen aanbieden. Met meer dan 800 kinderstoffen in 450 verschillende dessins zijn we een van de grootste aanbieders. Hebt u toch nog prangende vragen, bijvoorbeeld over de kwaliteit of het online bestellen? Schroom dan niet maar stel uw vragen aan onze klantenservice. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dus stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust eens op. Op de website vindt u veel informatie over het onderhoud van de kinderstoffen. Gordijnen moet u bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd even wassen. Omdat het gevoelige stoffen zijn die snel krimpen, kunt u dit beter met de hand doen in niet al te warm water. Gedetailleerde instructies voor het wassen van gordijnen kunt u onder het kopje “informatie” terugvinden. Wilt u graag op de hoogte blijven van interessante ideeën, nieuwe producten in ons assortiment of kortingen op bepaalde kinderstoffen? Volg ons dan via de sociale media. U vindt ons bijvoorbeeld op Facebook en Twitter.